Celtic Reiki

m20080922211420Celtic Reiki e o variatie a Usui Reiki, ce foloseste vibratiile Pamantului si specific copacilor si arbustilor pentru a creea un mediu potrivit vindecarii si manifestarii. Energia Reiki imita frecventa feluritor copaci si plante in acord cu intelepciunea canalizata  Celtica. Cum Celtic Reiki este o energie a Pamantului, ea este canalizata in sus prin ceakra de baza, fata de Usiu Reiki unde este canalizata in jos prin ceakra coroanei. Asta o aseamana cu Kundalkini Reiki, desi Celtic Reiki nu actioneaza asupra Kundalini. In loc, produce rezultate similare Usui Reiki desi acestea sunt influentatede tehnicile energetic Celte.

In acest moment, sistemul Reiki celtic nu este pe de-a intregul cunoscut. Oricum, folosind ceea de cunoastem, vom evolua energetic destul pentru a folosi cele mai puternice vibratii.

Pentru cursul de Reiki Celtic, energiile vor fi transmise prin 3 initieri: prima va introduce noile energii si va pregatii elevul pentru urmatoarele, a2-a initiereva lucra cu manifestarea energiilor si cea de-a treia cu energiile vindecatoare si de maestru. In plus fata de simboluri si descrieri, fiecare sectiune va incorpora asspecte de Reiki, intelepciune Celtica si instructiuni de utilizare detaliate.