Lightarian Reiki

buddhaslotusflowerLightarian Reiki este un sistem caracterizat de o vibrație înaltă a energiei, a apărut în acest moment din Iubirea Maeștrilor Ascendenți și a Îngerilor pentru Umanitate.  Lightarian Reiki este un sistem unic care ne ajută să accesăm un spectru mai larg de energii vindecatoare de vibrație înaltă prin extinderea gamei vibraționale dincolo de Usui Reiki si Karuna.

Patronat de Maestrul Ascendent Buddha și apărut sub tutela lui, Lightarian Reiki ne-a fost dăruit pentru a accelera procesul de vindecare al Umanității și al Planetei, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților noastre de a canaliza energii vindecătoare de vibrație mare în folosul tuturor!

Lightarian Reiki este un sistem care pune accentul pe simplitate și pe puritatea energiei, pe ușurința accesării acestei energii și a utilizării ei în terapie fără a fi necesare simboluri. Aceasta a fost de altfel, dorința expresă a Maestrului Ascendent Buddha: sistemul să se bazeze doar pe intenții clare, bine definite, prin intenția noastră, atunci când se dorește transmiterea energiilor Lightarian.