Money Reiki

AAAAMoneyTreeMoney Reiki este un sistem de Reiki creat de Stephanie Brail, destinat sa deblocheze energia spirituala a banilor.Atunci cand esti acordat la energia spirituala a banilor, devii parte a unei miscari menita sa creasca vibratia banilor din intreaga lume. Te aliniezi cu intentie pentru a castiga bani cu integritate, urmand Scopul cel mai Inalt pentru tine.

Elimini blocajele energetice care iti provoaca sabotarea energiei banilor si devii mai constient in a manifesta banii in viata ta. Money  Reiki nu este un sistem de imbogatire rapida. Acest sistem ajuta la transformarea energiei banilor de pe planeta si in plus te ajuta pe tine personal. Diferenta mare dintre filosofia Money Reiki si alte sisteme de atragere a  prosperitatii este recunoasterea faptului ca  formele gand colective negative si energiile legate bani, trebuie sa fie curatate si vindecate.

Daca sunteti incantati de ideea de a ajuta ca toata lumea sa devina mai prospera, atunci Money Reiki este pentru tine! In acest curs vei invata cum sa folosesti energia banilor cu ajutorul Reiki, inclusiv in efectuarea de tratamente, oferind binecuvantari financiare si creand un magnet pentru bani.

Money Reiki te ajuta sa elimini blocajele energetice legate de bani care pot fi datorate karmei (greseli fata de energia banilor, juraminte de saracie, etc), greseli din aceasta viata fata de bani datorata gandirii tale negative, legaminte, blesteme, etc.