Karuna Reiki

karuna_reiki_164223609_stdSistemul Karuna Reiki a fost pus la punct de către William Lee Rand, care a început să predea simboluri care nu făceau parte din sistemul tradiţional Reiki, intuind că acestea sunt benefice.

Karuna este un cuvânt sanscrit care semnifică orice acţiune care poate micşora suferinţa altcuiva . Energia Karuna Reiki este diferita de cea din Reiki Usui si, de fapt, cea mai mare parte a cursantilor o considera mult mai puternica decat energia Reiki Usui! Energia este simtita mult mai clar la Karuna Reiki si lucreaza simultan cu toate energiile corpului. Cursantii nu au simtit doar simpla curgere a energiei de la cursant la pacient, energia inconjurandu-i, pe ei si pe cei carora li se facea tratamentul. In acelasi timp au fost constatate efecte profunde ale tratamentului.

Cei care au parcurs initierile adesea descriu experiente in care au intalnit ghizi, ingeri si Eul Superior si ca simt prezenta vindecatoare a unor fiinte iluminate (energia Christica, energiile Arhanghelilor, energiile arhetipale feminine ale iubirii, compasiunii si protectiei, St. Germain s.a). Aceste energii lucrează atunci când este vorba de probleme relaţionale, energii care vin atunci când se lucrează cu femei gravide şi copii, energii care asistă Karuna în transformarea situaţiilor dificile prin clarviziune şi cunoaştere intuitivă, energii care aduc iubire necondiţionată, energii care rezolvă probleme emoţionale sau asigură protecţie, energii care contribuie la curăţirea karmei. Toate acestea sunt distincte.

Lucrând cu Karuna Reiki, oricine se poate conecta cu fiinţele spirituale şi trăi experienţe noi, câştigând încredere în această limpede şi minunată energie care poate comunica cu noi.