Shamballa MDH

 

22(1)

Shamballa Reiki mai este denumit si Sistemul de Vindecare Multidimensionala Shamballa(MDH). Acesta are o vechime mult mai mare decat momentul cunoscut al (re)aparitiei lui prin intermediul lui John Armitage la sfarsitul secolului trecut, fiind defapt unul din sistemele de vindecare folosit de inaintasii nostri atlanti cu zeci de mii de ani in urma. Se spune ca sistemul de vindecare Shamballa a fost (re)adus in constiinta actuala a omenirii prin sprijinul lui Saint-Germaine, un Maestru Ascensionat ce a fost unul din preotii vechii Atlantide. Acesta ar fi parasit templele centrale din Atlantida si s-ar fi indreptat catre munti unde a incercat sa gaseasca un sistem rapid de evolutie spirituala. Motivul pentru care Saint Germaine s-a separat de ceilalti atlanti a fost segregarea ce aparuse in randul atlantilor cei mai evoluati (preoti si preotese) fata de ceilalti locuitori mai putin dezvoltati energetic si spiritual si pe care incepusera sa ii foloseasca ca si sclavi. Saint-Germaine a incercat astfel sa gaseasca un sistem prin care orice om sa ajunga cat mai repede la potentialul energetic si evolutiv maxim, si care sa elimine astfel diferentele din sanul atlantilor, rezultatul muncii sale fiind sistemul de vindecare si evolutie Shamballa.

Shamballa este insa mai mult decat un simplu sistem de vindecare, fiind defapt un intreg sistem de evolutie spirituala care, folosit la potentialul maxim, are puterea de a ajuta o persoana sa parcurga multe trepte evolutive intr-un timp foarte scurt. Pe langa partea de lucru cu diferitele tipuri de energii, Shamballa Reiki aduce practicantul si in contact cu Maestrii Ascendenti, fiinte ce pot fi de mare folos in calatoria noastra spirituala pe acesta planeta. Unul dintre acesti Maestrii este dupa cum am mai spus si Saint-Germaine. Flacara sa Violet-Argintie este un intrument de o putere foarte mare ce poate fi folosit atat in curatari energetice cat si in terapia diferitelor boli spirituale, manifestate sau nu in plan fizic. Tot in sistemul Shamballa practicantul ia cunostiinta si de existenta merkabei sale si incepe sa lucreze constient cu aceasta, pentru ca aducand-o pe aceasta in stare optima de functionare sa poate accesa cat mai mult din potentialul cu care a fost creat ca si Om, potential care a fost partial uitat odata cu decaderea rasei Umane de dupa scufundarea Atlantidei.

Actiunea energiilor accesate prin sistemul Shamballa este atat la nivel mental, emotiona, spirituala cat insa si la nivel fizic, avand loc o activare a unor secvente ADN inactive la marea majoritatea a oamenilor, secvente ce permit practicantului sa intre in contact cu lumea subtila si totodata sa transpuna in fizic universul energetic. Scopul final al sistemului de vindecare multidimensionala Shamballa este astfel evolutia spiritului intrupat pana la stadiul de Iluminare, adica de cunoastere in totalitate a legilor Universului si a potentialului imens al Omului.